Välkommen! Vilken typ av kund är du?

Logga in

Logga in

Skapa inloggning

Skola, förening eller företag Skola, förening eller företag Privatperson Glömt lösenord?

Video-film:

Integritetspolicy

 

Vår integritetspolicy

Vi på ABA Skol värnar om och respekterar din personliga integritet. Du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. Nedan finner du bland annat information om vilka uppgifter om dig som kund som vi behandlar, för vilka ändamål, den rättsliga grunden för behandlingen, hur länge uppgifterna sparas och dina rättigheter.
 
Vilka typer av personuppgifter vi behandlar
För att du ska kunna köpa våra produkter eller kontakta oss för service eller information måste vi samla in och behandla personuppgifter om dig.
 
Vi samlar in och behandlar personuppgifter om dig när du genomför ett köp på vår hemsida, använder dig av kundtjänst, besöker vår webbplats eller när du på annat sätt kontaktar oss.
 
De personuppgifter som vi samlar in och behandlar om dig som kund är: 
  • Namn
  • Adress
  • Namn på skola, förening eller företag om applicerbart
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Kundnummer
  • IP-adress
  • Inköpshistorik
  • Kundgrupp
 
Vad vi använder dina uppgifter till och den rättsliga grunden
ABA Skol använder dina personuppgifter för följande ändamål:
  • Fullgöra våra förpliktelser gentemot dig som kund, såsom genomförande av köp.
  • Rättslig grund: Fullgörande av avtal
  • Möjliggöra kundservice såsom att besvara frågor och rätta felaktiga uppgifter
  • Rättslig grund: Fullgörande av avtal, intresseavvägning
  • Bokföring av fakturor
  • Rättslig grund: bokföringslagen
  • Möjliggöra kommunikation med dig via post, e-post, telefon eller SMS/MMS
  • Rättslig grund: Fullgörande av avtal, intresseavvägning
  • Marknadsföring via e-post och/eller post
  • Rättslig grund: Intresseavvägning
 
 
Hur länge vi sparar dina uppgifter
Som huvudregel sparar vi dina kunduppgifter för ändamålen som vi nämnt ovan så länge som du är kund hos oss. Specifikt för privatpersoner och kunder åt skola, förening eller företag utan avtal gäller att uppgifterna sparas i upp till 24 månader efter sista köpet har genomförts. För kunder åt skola, förening eller företag som är kopplade till avtal sparas uppgifterna i upp till 24 månader efter avslutat avtal. Viss information kan behållas längre då det krävs p.g.a. lagkrav, som exempelvis bokföringslagen.
 
Cookies
Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och för att ge dig som besökare tillgång till viss funktionalitet. Våra cookies sparar inte information såsom namn och personuppgifter.
 
Till vem vi lämnar ut dina uppgifter
Vi använder oss av tredje parts leverantörer för vårt affärssystem och IT-system. För att kunna fullgöra våra rättsliga förpliktelser mot dig som kund kommer även dessa att behandla dina kunduppgifter. För att kunna leverera varor till dig som kund behöver vi även lämna ut dina kontaktuppgifter till våra speditörer. I de fall produkterna skickas direkt från våra leverantörer, behöver även de ta del av personuppgifter kopplade till leverans.
 
Dina rättigheter
Du har rätt att få ut information om de personuppgifter vi har sparat om dig, att begära rättelse, överföring eller begära att vi begränsar behandlingen, göra invändningar och/eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss enligt nedan.
 
Personuppgiftsansvarig och kontakt
Personuppgiftsansvarig för vår behandling av dina personuppgifter är ABA Skol AB. Du kan komma i kontakt med oss genom att ringa, maila eller skicka in frågor, önskemål och klagomål till:
ABA Skol AB
Skogholmsgatan 5
213 76 Malmö
Tel: 040 – 680 50 00
 
Förändringar i integritetspolicyn
Vid behov kan vi komma att revidera denna integritetspolicy, t. ex. på grund av ändringar i lagstiftning, ändringar i vår personuppgiftsbehandling eller vid introduktion av nya eller ändrade funktioner på våra webbplatser. Tidpunkten för den senaste revideringen framgår längst ned i denna Integritetspolicy.
 
Giltigt från och med 2018-05-25. Publicerad 2018-05-08 av ABA Skol AB
 
 

Logga in

Skapa inloggning

Glömt lösenord?

Skapa inloggning

Skola, förening eller företag

Privatperson

Om du vill skapa en inloggning för skola, förening eller företag, eller om du redan är kund och vill koppla en användare till ett befintligt avtal, vänligen mejla oss på web@abaskol.se eller ring vår kundtjänst på 040-680 50 10.

Användaruppgifter & lösenord

Ange 10 siffror Mobilnummer för SMS-avisering

E-postadressen används som användarnamn

Leveransadress

Fakturauppgifter

Gäller ej kommunal verksamhet

Referensnummer

Referensnummer får högst vara 30 tecken

Skapa inloggning

Glömt lösenord?